4 Halloweendräkter för Höstens Läskigaste Fester!

BUDGET

Kvasten

Häxans sidekick! Ett riktigt billigt och enkelt alternativ för dig som varken vill spendera tid eller pengar på en utklädnad i år. Allt du behöver göra är att klä dig i neutrala färger (gärna beige eller brunt) och tejpa fast en vanlig sopkvast runt midjan. Klart! Nu är du kvasten – en karaktär som passar perfekt ihop med häxan på festen. Har du redan en sopkvast hemma blir det dessutom helt gratis!

 

MELLAN

Walter White och Jesse Pinkman

Älskade du tv-serien “Breaking Bad”? Kanske har du en kompis som också gjorde det? I så fall har vi det bästa utklädningstipset för dig: Walter White och Jesse Pinkman! Kanske har du redan det mesta du behöver hemma – i så fall kan det här också bli helt gratis.

För Walter behöver du en svart hatt, ett par glasögon, ett skägg (helst rödbrunt), en skjorta, en beige jacka och beiga byxor med skärp och slutligen ett par bruna skor. Gå runt under kvällen och ropa “Jesse!” ilsket för extra poäng.

För Jesse behöver du en stor gul munkjacka, ett par riktigt baggy jeans med häng, en svart t-shirt (helst med något tryck), en mössa (gärna randig) och ett par sneakers. Vill du gå riktigt “all in” kan du dessutom svära lite då och då under kvällen. Voilà! Du och din partner in crime kommer göra succé på alla Halloweenfester i år!

 

LYX

It-clownen

För den som är beredd att spendera lite mer pengar på årets Halloween har vi här ett riktigt kusligt alternativ: Pennywise, clownen från filmen “It”. Nu har du chansen att verkligen skrämma dina kompisar på årets fest – och dig själv, om du råkar se in i en spegel.

Köp antingen en färdig clowndräkt och peruk (finns både online och i utklädningsbutiker) eller klä dig i valfritt färgglatt klädesplagg och spraya håret rött för en något billigare version. Måla sedan näsa och mun röda och dra två streck från mungipan över ögonen för den perfekta Pennywise-stilen. För extra effekt kan du även sätta på dig gula linser och hålla i en röd ballong. Nu är du klar – garanterad för att vinna vilken utklädningstävling som helst!

 

BONUS

Sushi

För den som inte vill vara riktigt så kuslig som föregående tips finns detta finurliga alternativ! Sätt på dig en vit tröja och knyt fast en röd kudde över magen med ett svart skärp. That’s it – du är en sushi.

 

Skribenter: Ebba Carlstein och Lovisa Linder Lodén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *