En fest för alla!

Studenten närmar sig med stormsteg och jag är nog inte den enda trean som går omkring med total panikångest över de sista kurserna som ska klaras av innan det är dags att springa ut på skolans trappa och skrika att ”FY FAN VAD VI ÄR BRA!”. Men mitt i all denna panikångest finns det även saker att se fram emot. Att studenten knackar på dörren innebär nämligen också att studentskivesäsongen drar igång igen! 

Drömmer du om att släppa ut din inre Marilyn Monroe? Har du alltid velat råna en bank? Eller vill du bara få leva ut den där krossade barndomsdrömmen en gång för alla? Då ska du dress to impress och ge dig ut i natten för att fira den kommande studenten tillsammans med Täby Enskildas elever.

I dessa tider blir de flesta överösta med inbjudningar till diverse studentskivor på facebook så för att hjälpa dig att få lite ordning i kaoset har TEGO sammanställt all info du behöver veta om skolans egna skivor. Klä ut dig tills du knappt känner igen dig själv, dansa tills fötterna blöder och party hard! (även om det kanske är skola dagen efter..)

M3B – 5 Mars, Wokhouse
Den 5:e mars är det dags för M3B att kicka igång årets studentskivor! Platsen är Wokhouse på Regeringsgatan. Temat är ”Någonting som börjar på P” och eftersläppet kostar 120kr. Dyk upp utklädd till en polis, pirat eller kanske en paprika? Alla partysugna är välkomna!

F3 – 14 April, Bonden Bar
Den 14:e april fortsätter  TEG:s studentskivesäsong och den här gången är det F3 som är värdarna. Bonden Bar på Bondegatan är platsen. Temat är ”Skurkar” och eftersläppet kostar inte ett öre (Garderoben kostar 20kr). Alla från Laserturken till Voldemort är bjudna så länge ni lovar att inte råna stället!

M3A – 16 April, Viper Room
Studentfirandet fortsätter den 16:e april tillsammans med M3A. Den här gången spenderas kvällen på Viper Room på St:Eriksgatan och här är det dags för alla er med krossade barndomsdrömmar att rycka upp er! Temat är nämligen ”När jag var liten ville jag bli…” och eftersläppet kostar 100kr. Så dra på dig fotbollsskorna, prinsessklänningen eller Pikachudräkten och lev ut dina drömmar för en kväll!

S3A+B – 23 April, Rose
Den 23:e april slår skolans samklasser sina kloka huvuden ihop och ger oss en studentskiva som är två i en och alla älskar ju ett bra paketerbjudande! Platsen är Rose på Hamngatan och temat är ”Old Hollywood” och eftersläppet kostar 120kr. Knyt flugan, dra på dig den glammiga klänningen eller styla med ett riktigt snyggt pärlhalsband. Utstråla glamour och släpp loss på dansgolvet!

M3C – 7 Maj, Klubb Nu!
Studentskivorna fortsätter den 7:e maj när det är dags för M3C att ”riva hela haket” (såklart!). Platsen är Klubb Nu! på St:Eriksgatan och eftersläppet kostar 120kr. Temat är ännu inte bestämt men håll ett öga på respektive facebookevenemang för uppdateringar. Spänningen är olidlig!

N3 – 26 Maj, En trappa ner
Årets sista studentskiva går av stapeln den 26:e maj i N3:s regi. Platsen är En trappa ner på Kammakargatan, eftersläppet kostar 120kr och temat är ”Såhär kommer du aldrig se mig igen”. Kasta dig ut ur din comfort zone och kom som något dina vänner aldrig trodde att du skulle klä ut dig till, eller varför inte helt enkelt komma som en sliten gymnasieelev såhär några dagar före studenten? Fira slutet på skolåret tillsammans med några filurer som du aldrig kommer att se igen!

Skribent: Lina Henriksson
Omslagsfoto: Morguefile.com / Kittycat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *