Fira Far med Finfix

Den 12 november är det dags för alla våra superhjältar att bli lite extra uppmärksammade för deras otroliga insatser som pappor. Men det är ingen nyhet att våra kära pappor kan vara dåliga på det här med önskelistor och när man väl ställer frågan rätt ut är allt han önskar sig “snälla barn”… Det är ett välkänt faktum att föräldrar inte förväntar sig mycket materiellt från sina barn och vare sig det handlar om en egensnickrad ljusstake eller en sidenskjorta kommer han ha ett lika stort leende på läpparna. Det är ju som sagt tanken som räknas!

Nu har TEGAZINE de bästa tipsen för hur just du fixar den perfekta farsdag presenten:

1.Är farsgubben ett tvättäkta Star Wars fan? Vill du visa lite mer baktanke än att inte bara ha öppnat plånboken? Baka hans favoritkakor och lägg dem i galaxens mest episka kakförvaring “Star Wars R2D2 kakburk med ljudeffekt” den perfekta gåvan från just dig! Eller har han titeln “grill chefen” i huset? Överraska honom med en “Star Wars stekspade” så han kan vända burgaren innan den går över till den mörka sidan (Båda finns på coolstuff.se)

2.Alla älskar upplevelser och pappor är inte annorlunda! Att få spendera lite extra tid med sitt barn är alla pappors högsta önskan, speciellt nu i tonåren när livet är fullt av fart och fläkt är det extra viktigt att kvalitetstiden med familjen inte faller i glömska. Ta med dig pappa och bjud honom på en riktig filmupplevelse på en av höstens alla kommande biofilmer på SF:s biografer (Tips! “Daddy’s Home 2” släpps den 24 november).

3.Trivs din pappa absolut bäst med en kall öl i handen genom vått och torrt? Varför inte slå på stort och belöna både dig och pappa med ett “Grillförkläde med Ölbälte”. I denna ultimata grillutrustning finns tio fack för grilltillbehör och verktyg och dessutom sitter det ett ölbälte på bröstet med plats för sex ölburkar. Om det inte bjöds på grillat innan detta kommer det definitivt göra det efter, en vinn vinn situation för er båda! (Finns på coolstuff.se)

4.Ibland är det bara en liten ansträngning som krävs och tanken som räknas. Ta dig i kragen och vandra till närmaste mataffär, handla ingredienser till din pappas favorit lunch/ middag och ge han en riktig “day-off” där han inte behöver flytta en fena. Servera maten till honom i hans favoritfåtölj med en kall öl i handen, det finns inga tvivel på att detta inte kommer vara hans bästa farsdag någonsin.

5.Vill du ge honom en personifierad gåva som kommer stanna med honom för resten av livet? Är han en snusare? Slå till på en personligt graverad snusdosa i rostfritt stål, både stilrent och användbart! (Finns på gravyrpresenter.se) Vill du inte sponsra pappas snusning? Designa din egen T-shirt med något roligt och personligt tryck som passar just din pappa ex. “I’m a dad, what’s your superpower?”. Han kommer avguda dig!

6.Att ge bort något gott är alltid ett säkert alternativ, hans favorit choklad, bjud på en god efterrätt till middagen, fixa en goodie bag med ett hopplock av alla hans favoritprodukter eller varför inte ge han 24 överraskningar istället för en och köp årets lakritskalender från Johan Bülow med 24 st lyxiga lakrits överraskningar. Denna lakrits är en riktig tiopoängare! Finns hos “Lakrids by Johan Bülow och ett stort antal återförsäljare på internet.

 

Skribent: Madeleine Nordsjö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *