Hur är det att bo ihop med olika stjärntecken?


Väduren

Hemma hos en Vädur kan du vänta dig en sida du tidigare aldrig sett. Väduren bjuder generöst på skratt och komedi. I hemmet kan Väduren släppa loss på riktigt och låta sitt inre freak bryta sig ur. Som en rumskamrat kan du vänta dig en intensiv underhållare som har mycket att bjuda på.

Oxen

Det finns två heliga platser hos Oxen, den ena är soffan och den andra är köket. Lycka till med att få Oxen att lämna dessa två platser, där glädjen är som störst hos Oxen efter en lång dag.

Tvillingarna

Hos Tvillingarna tenderar de att snubbla, tappa, spilla och tappa orken. Detta är för att Tvillingarna hellre vill lägga sin energi utanför huset istället för i huset. Oftast behöver dem fråga om hjälp om ganska mycket – det vore ju bättre ifall allt i huset fungerade av sig själv automatiskt.

Kräftan

När Kräftan har kommit hem är det dags för en vilostund, och kanske en massage? Efter långa dagar med mycket händelser och information behöver Kräftan en stund för sig själv i viloläge eller med fokus på mat, innan de tillslut börjar bli sig själva igen. Vad bör du göra? Stör ej.

Lejonet

Lejonet strävar efter att varje dag ska vara bra dagar, inom dessa dagar ingår varken att städa, handla eller göra sysslor. Lejonet har en annorlunda relation till vardagliga sysslor, en ganska ansträngd relation.

Jungfrun

Bor du ihop med en Jungfru? Då har du med all säkerhet lagt märke till den unika relationen till tvättmedel, såpan, tvålen och diskmedel… Listan fortsätter. Jungfrun vill bo i en fläckfri miljö med allt organiserat i sina specifika platser. Jungfrun älskar helt enkelt ett rent och städat hem.

Vågen

Likt Jungfrun älskar Vågen ett rent och stilfullt hem, utan fläckar eller smuts. Däremot är Vågen inte lika extrem med städningen, men uppskattar fortfarande den fräscha doften av ett nystädat hus. Vågen vill heller inte enbart ha det fint för sin egen del, men också för andra.

Skorpionen

Hos Skorpionen existerar flera tusen regler, som Skorpionen aldrig kommer att berätta för dig, tills du har brytit mot alltför många. Skorpionen har ett stort kontrollbehov på exakt vart allt ska stå, och vart det inte ska stå. Ett litet misstag är väldigt märkbart i Skorpionens ögon.

Skytten

Skytten har inte tid för småsaker, det finns helt enkelt för mycket annat att göra. Böckerna i bokhyllan har varit olästa på ett tag, filmkvällar behöver planeras, nya maträtter behöver lagas, nya spännande idéer behöver pratas om att göra. Skytten löser problem på sitt egna unika sätt, men dess hem är ofta väldigt fint och tilltalande ändå.

Stenbocken

Försök inte ställa en massa frågor precis när Stenbocken har kommit hem. End of story.

Vattumannen

Hemmatid är otroligt viktigt för Vattumannen, och kan vara svårt för andra att dela boende med, dels för att Vattumannen trivs så bra ensam men också för att de förändras så fort de kommer innanför dörren. De hamnar i sin egna bubbla och tar fram sidor du aldrig trodde existerade.

Fiskarna

Fisken behöver mycket egentid efter att ha kommit hem, därefter en del meditation i något som Fisken älskar. Efteråt känner sig Fisken redo att ta sig an den sociala aspekten av sitt liv. Efter att ha funnit en bekväm soffa eller säng kan ett telefonsamtal pågå i flera timmar om allt mellan himmel och jord.


Skribent: Victoria Jäger

Bilkällor: giphy.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *