Julen under 150 kr

Har du svårt att veta vad du ska köpa för julklappar till familj och vänner? Har du en liten budget? Då ska du titta hit! Jag kommer ge dig 5 utomordentliga julklappstips som passar alla, både att ge och få, under 150 kronor.

 1. Något du pysslar ihop själv
  När jag var liten tog jag en ljusstake vi hade hemma och på foten tejpade jag fast små glaskulor. Detta var mammas julklapp det året, och hon har nog fortfarande kvar den… Det är enkelt och roligt att ge något personligt till sina närmaste och billigt pyssel finns överallt. Detta gör också din julklapp helt unik!

 2. Ingenting
  För de som har allt kan man ge ingenting. Köp ett gåvobevis från Rädda Barnen och ge något till någon som har inget, och ge inget till någon som har allt. Ett matpaket kostar 132 kronor och mättar en familj på fem i en hel vecka.

 3. Presentkort
  Ett presentkort på 150 kronor är en toppenpresent. Summan räcker definitivt till något snyggt eller så är det det perfekta bidraget till drömtröjan. Presentkort öppnar även möjligheterna för val och gör ingen besviken; och du kan välja mellan att köpa ett kort på endast en butik eller på ett helt köpcentrum!

 4. Upplevelse
  Ta med din mamma, mormor eller farbror på en fika. Du bjuder! Det är både personligt och omtänksamt och ni får dela en upplevelse som ni kan minnas länge. Och 150 kronor får man en bra fika för, eller hur!

 5. En tidningsprenumeration
  Det finns ett gäng olika tidningar att välja mellan och det finns något som passar alla. Det finns garanterat en tidning som faller din släkting eller vän i smaken, så varför inte ge denne en prenumeration på favorit tidningen. Garanterad uppskattning och den räcker länge.

Happy hunting and merry christmas everyone!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *