Lär känna Camilla Larsson

Camilla Larsson

I sann TEGO andan fortsätter vi att gräva upp skolans nytillkomna guldkorn. Den här veckan lär vi känna Camilla Larsson, vikarie och receptionist.

Hur skulle du beskriva dig själv?

(Gapskratt) Det här är ju jätte svårt! Ehm… Prestationskraven slingrar sig fram redan vid första frågan… Men… Hm… Jag har en förkärlek till det Franska språket, det Franska folket och Frankrike i största allmänhet. Det här var ju inte lätt alls… Men när jag ansökte för jobbet på den här skolan, så skulle man istället för titel på CV:t, beskriva sig själv i ett par få väl valda ord. “Kreativ kvinna med brokig bakgrund som söker framtid”, där har ni…

Bästa raggningsrepliken?

Det måste vara “ Vill du dansa?”, för att jag älskar att dansa. Danser som salsa och bachata är magiska, men är inte petig och älskar dans som dans.

Vilken är din favorit årstid och varför?

Höst, självfallet. Man känner verkligen hur något händer, vindarna bär på förändring, luften frisk, träden exploderar av färger, det blir en påtaglig dramatik i naturen. Verkligen kraftfullt när träden blir röda och löven faller ned. Sprudlande liv, sedan död…

Hur var du som elev?

Jag anser mig själv ha varit en väldigt duktig elev.. Ambitiös och gjorde alltid mina läxor. Sen om jag alltid tyckte att det var lika kul att göra allt är en annan fråga…

Hur skulle du beskriva TEG som skola i en mening?

Även det här är ju jätte svårt… Men jag ska försöka… Hm…
Ett gymnasium där jag jobbar med en väldigt fin författarklass?

Romney eller Obama?

Obama! För att Romeny låter galen…

Vilken superhjältsgrupp skulle du helst tillhöra och varför?

Sailor moon gänget! Framförallt för att dem verkade ha kul (skratt), men tyckte om dem när jag var liten, skulle vara häftigt att vara med. Dem verkade vara tjejer som visste hur man hade kul.

 

Av: Jonathan Petersen 

Bild: Malin Thorsson 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *