Nominera din lärare inför julavslutingen!

Snart är det bara en vecka kvar till årets julavslutning i Täby Park med allt vad det innebär. Men tills dess har vi alla massa att hinna klart med innan vi kan gå på ett välförtjänt jullov! Och visst är det nästan så att det börjar kännas i korridorerna att det är något på gång som alla går och planerar och laddar inför?

Några av de som laddar är TEG’s eget Elevråd som likt varje år tänker vara en del av julavslutningen och bland annat dela ut lärarpriser. I år efterlyser de nomineringar från eleverna till de bästa lärarna! Elevrådet uppmanar alla elever att nominera en lärare som under höstterminen gjort sig förtjänt av ett pris! Kanske för hur sexigt han/hon nyser, hur skruvat mycket kaffe han/hon dricker eller varför inte bara för att anmärka hur störd er lärare är. Skriv ihop en grym nominering så kanske just din lärare vinner ett pris på avslutningen! Maila nomineringen till elevrådet@tabyenskilda.seeller skriv på Täby Enskildas Elevorganisations Facebooksida senast lucia, tisdag 13 december.

Till sist ger jag oss alla en spark i baken med uppmaningen att vi ger järnet sista veckan i skolan med Lucia och julmys så vi sen kan gå på ett välförtjänt julov! Och glöm inte nominera din lärare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *