Seriestart: Astrologins stjärntydningar!

Vad är det för ny spännande artikelserie som kommer inledas denna vecka? 

Ja, vad är det för intressant som jag har i görningen? Likt många andra tycker jag att astrologi kan vara en av de roligaste ämnena som finns att läsa om. Det ger oss en förståelse för vilka karaktärsdrag som gömmer sig bland våra vänners och familjemedlemmars personligheter. Jag älskar att analysera, studera och ta fram information inom olika situationer. Läs vidare om du är intresserad av att veta vad jag har planerat för de kommande veckorna under den fantastiskt lärorika kategorin ”Astrologi”.

Astrologi är pseudovetenskapligt och bör skiljas från astronomi som är det vetenskapliga studiet av världsrymden. Vad jag finner intressant är hur ackurat vissa tydningar kan vara, medans andra inte alls håller sitt fäste i trovärdigheten. Jag tror på att människor föds i olika stjärntecken som påverkar deras karaktär från grunden, därefter förändras människor i takt med livets utveckling och händelser under årets gång. Därför kan man inte vara för precis inom astrologi. Allting stämmer inte alltid på alla, men för mig har det varit ett intressant sätt att ta reda på information kring andra människors personligheter, hur dem såg ut i grunden utan påbyggning av en enskild personlighet.

Detta är en kort introduktion till en artikelserie som jag kommer att starta från och med idag, varje torsdag kommer detta följas utav en eller flera artiklar. Följ med mig på en lärorik resa kring mina analyser angående alla stjärntecken samt olika stjärntecken i kombination med andra.

Hur fungerar en vädur och en vattuman? Hur får man ett A utav en fisk-lärare? Vad är bästa sättet att locka till sig en jungfru? På vilka platser finner man särskilda stjärntecken? Vad bör man tänka på när man konfronterar ett särskilt stjärntecken? Vilka är mest känsliga, analyktiska, försiktiga, produktiva, ordentliga m.fl.?

Jag kommer aldrig att gå in på horoskop i någon av dessa avsnitt. Är man intresserad av horoskop finns den kategorin inom nöje, är man intresserad av att få en bild utav de enskilda karaktärsdragen inom astrologin tycker jag att du ska hänga kvar! För min del är det alltför svårt att kunna pricka rätt på alla veckor/månader/år under ett enskilt stjärntecken, det är helt enkelt för snävt för min egna personliga smak. Däremot hoppas jag att det kommer bli oerhört kul och lärorikt för er att läsa om hur man bäst anpassar sig till olika stjärntecken.

Är ni redo att lära er ny intressant fakta kring ditt egna stjärntecken och andras?! tumblr_mdgfpehkYN1r8cvzdo1_500

Skribent: Victoria Jäger.

Foto: CC by @Unsplash

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *