Sveriges mötesplats för oss som skriver

Drömmer du om att bli författare? Har du tröttnat på att be kompisarna ögna igenom dina trötta texter? Vill du utmanas, uppskattas och uppmuntras? Då kan poeter.se vara något för dig!

Hemsidan är den mötesplats den utger sig för att vara. När man publicerat sin text får man snart respons från andra användare, hobbyskribenter såväl som publicerade författare. Positivitet och engagemang genomsyrar kommentarsfältet och det är sällan kritiken inte är välmotiverad. Poeter.se är öppet för alla, oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Sedan webbplatsen startade 2003 har fokus legat på att användarna ska växa och utvecklas i sitt skrivande, i ett möte med andra skribenter. Idag har de över 25000 medlemmar och dubbelt så många unika sidvisningar per dag. Många använder sidan som inspiration och en plats att upptäcka  nya talanger på. Du kan lägga till en användare som skrivarvän och på så sätt lättare följa personens utveckling och uppdateringar.

Desto mer du skriver på poeter.se, ju fler aktiviteter har sidan att erbjuda. På forumet finns flera intressanta trådar och förstasidan visar veckans utvalda texter. Emellanåt lyfter man fram duktiga användare, till exempel de som ger god, konstruktiv kritik. Man både uppmärksammar aktuella skrivartävlingar och arrangerar egna. Det är en levande hemsida, som bygger på användarnas passion för det skrivna ordet.

Ta chansen och skriv. Poesi, lyrik, noveller – all sorts text är välkommen. Läs och kommentera andra författares verk, samtidigt som du låter dig själv inspireras. Det är en plats där drömmarna ges näring, självförtroendet växer och hjärtat får rum att dansa över tangenterna. Ta steget mot att förbättra ditt skrivande och bli medlem på poeter.se idag.

Text: Kimberly Enqvist
Foto: Morguefile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *