T som i TEEO

En dröm om en rutschkana, roliga möten och färgen orange. Det är tre saker som kan kopplas till skolans elevkår; Täby Enskilda Elevorganisation. Det kommande läsåret kan ni förvänta er spännande events, roliga aktiviteter och ett ideelt engagemang från elever som gör allt i sin makt för att ni ska få en så bra gymnasietid som möjligt!

imageMed den nya terminen har även elevkåren fått många nya aktiva medlemmar, vilket självklart är roligt! Det är speciellt många i årskurs ett som har visat ett stort intresse för elevkårsarbetet och elevernas kanal för elevdemokrati. Skulle man vara intresserad av att bli en så kallat aktiv medlem är det bara att börja komma på våra möten! Det enda kravet vi ställer på dig är att du är en elev på skolan som tycker om att ha kul och gillar att förändra. På mötena fikar vi, planerar aktiviteter och lär känna nya människor. Fråga vilken aktiv medlem som helst, TEEO-mötena är en perfekt plats för att träffa människor som är roliga, knäppa och sköna! En annan bra grej med att vara aktiv i en elevkår är att det är en bra merit på cv:et. Vem vill inte anställa en person som har erfarenhet av att anordna, strukturera och styra upp aktiviteter för över 700 elever? Man får ju dessutom erfarenhet av att hantera människor, vilket är bra för alla jobb inom serviceyrket!

Inom elevkåren har vi många visioner men främst att göra tiden i gymnasiet bättre för alla och växa som kår. Det är alltid roligt med människor som vill gå med i TEEO och om fler skulle vilja engagera sig i elevkåren skulle det göra att vi kan förändra mer på skolan! Vem vet, inom några år kanske det kommer gå att göra en rutschkana till matsalen!

Skribent: Johanna Sarri, ledarmot i TEEO:s styrelse
Foto: Olivia Fredelius, ordförande i TEEO:s styrelse 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *