TEEO’s styrelse!

Hej, allihop! Detta är då TEEO’s första inlägg. Vi vill börja med att säga tack till Tegazine som tog initiativ till detta samarbete och ger oss möjligheten att nå ut till skolans alla elever på ett nytt sätt.

Först, för er som inte var på årsmötet förra onsdagen (2015-03-11) låt oss presentera vår nya styrelse, bestående utav:

Ordförande- Max Hjelm
Vice Ordförande- Michelle Lindell Ojala
Sekreterare- Olivia Fredelius Uddén
Kassörer- Ludvig Kratzert och Maria Kaneteg
Ledamöter- Max Halldén Lanéus och Isaac Tiselius. 

Sedan vill vi även kort berätta om TEEO’s nya projekt och även fråga er: har ni några önskemål angående vad TEEO ska hitta på härnäst? Det kan vara alltifrån knasiga aktiviteter, till mer godis eller kanske något annat ni tycker att vi bör införskaffa? Inga frågor eller idéer är för dumma!

I fredags satte vi igång med ett nytt projekt. Renoveringen utav bunkern. Det kommer bli ett längre, mer tidskrävande projekt. Målarfärg är redan köpt och kanske kan ni gissa vilken färg det blev? Orange of course. Än så länge är det oklart hur lång tid detta projekt kommer att ta, men resultatet kommer att vara värt allt slit. På bilden ovan ser ni den nya styrelsen som förbereder sig för arbete. Är ni nyfikna på hur resultatet kommer att bli? -Sväng då förbi och fråga antingen på ett TEEO möte eller i bunkern, även om vi har fullt upp.

TEEO mötena hålls på onsdagar kl.15:30, oftast i klassrum 51. Alla är hjärtligt välkomna! Inte medlem? Det spelar ingen roll. Vill du bli medlem? Inga problem, Bli medlem

 Täby Enskildas Elev Organisation ”TEEO”

Skribent: Olivia Fredelius Uddén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *