TEG twistar till det!

Den senaste tiden har det publicerats resereportage från tvåornas resor under temaveckan så att vi andra ska få se vad de gjorde för roligt. Därför kan det vara kul att få en glimt av vad alla ettor och treor gjorde när de hade skolan för sig själva! Låt oss härmed presentera Twisterturneringen som TEGO och TEEO anordnade som avslut på en trevlig temavecka:

_MG_1735

 

Nere i Kunskapens hav samlades en tapper skara tävlande. Nivån på förberedelser låg mellan stela jeans till träningstights och alla var taggade som bara den. Musiken pumpade ut ur högtalarna som TEEO hade fixat och på en pall låg det alla tävlade om: tre finfina medaljer och ett väl inslaget hemligt pris. Två planer, ett utstuderat spelschema och både deltagare och publik – allt som behövs för en lyckad turnering._MG_1741

Det blev svett, blod och tårar från de tävlande som gav allt deras muskler hade att ge. Ett flertal konstiga och aningen obekväma positioner ledde till högljudda skratt och till slut stod fyra personer klara för final: Athena Patras, Christian Skarin, Jesper Persson och Vanja Augustsson.

_MG_1831Efter att ha kämpat tappert var Jesper den första som stupade. Därefter blev det en hård kamp om medaljerna, vilken slutade med en tredjeplats för Vanja Augustsson. De kvarstående finalisterna var för duktiga för att tävlingen skulle kunna avslutas utan lite korrigeringar av spelet: rad efter rad veks därför in tills de endast hade tre rader att röra sig på.

När Athena till slut ramlade ihop på planen efter att ha kämpat väl stod Christian, trots sina tajta jeans och hängslen, som välförtjänt vinnare och fick avnjuta höga applåder från publiken. Med darrande muskler och glada leenden skingrades sedan de tävlande och publiken, ett fint TEG-minne rikare!

Tack till alla som var med och bidrog till en härlig eftermiddag fylld av TEG-anda!

_MG_1770

_MG_1826

Athena, Christian och Vanja

Skribent och fotograf: Vanja Augustsson

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *