Testpatrullen: Vilken väg är bäst till matsalen?

Någonting som de flesta kanske har undrat eller funderat över är vilken väg man ska ta till matsalen. Om inte, så får ni veta det nu i alla fall. Vi i testpatrullen ville få svar! Vi utgick självklart från båda skåphallarna och lämnar därför ingen elev ovetande. Vi har provat alla möjliga vägar till tallrikarna i matsalen och tagit tid. Vilken väg är egentligen bekvämast/snabbast?

Från KH till matsalen
Alla tider är ungefärliga för vi vet inte vilket skåp just du har. Vi vet inte heller om du är en person som springer till matsalen eller kryper, så vi gick i en takt som vi tror att alla gör. Först ut var skåphallen vid KH, kunskapens hav. Vi kom fram till tre rimliga vägar för att spatsera till matsalen:

KH Plan 1

Plan 1

KH Plan 2

Plan 2

TJEnA

 


Från skåphallen till matsalen

Nu är det skåphallens tur att visa vilka vägar den har att erbjuda. Även här finns det tre rimliga vägar från skåpen till tallrikarna:

 

Skåphallen Plan 2

Plan 2

Plan 1

Plan 1

nusa

När det gällde KHs vägar, blev det en jämn strid. Men cafeteriavägen lyckades ändå kamma hem 12 ynka poäng och får anses som den bästa, mest okaosartade vägen av oss i testpatrullen. Skåphallens vägar hade däremot en högre standard överlag. Bästa betyg – fick även cafeteriavägen här, som fick ihop hela 19 poäng. Sammanfattningsvis så utser vi i testpatrullen cafeteriavägen som den mest smidiga, bekväma, dock inte den snabbaste men helt enkelt bästa vägen att ta till matsalen.

Vilken väg väljer du?

 

Testpatrull: Jessica Dahlén, Jessica Palm, Melanie Doeser  & Sofia Storckenfeldt

Ritningar: Melanie Doeser

Skribenter: Jessica Dahlén, Jessica Palm

4 comments

  1. Olivia Blomgren

    tack, en otroligt viktig artikel. livsnödvändig för dagar då hungern sliter sönder en inifrån och man behöver komma till matsalen så fort som möjligt!!

  2. Adam Erwald

    Hatet mot fiskgången sprids på TEG. Själv tycker jag att den med sin kyla och lukt gör att man skyndar sig ännu mer till maten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *