The Wolf of Kemistvägen: Tegazvin förtjänar en livspartner!

Skriven av: Linn Kraft

Vi har alla tänkt det. Vi har alla velat se det. Vi har alla längtat efter det. Tegazvin behöver någon att dela livet med. En själsfrände att dela sina tankar och känslor med. En själsfrände att dela sitt liv och kärlek med. Vi alla känner Tegazvin som den glada glädjespridare hen är, men det glada leendet är blott ett leende på ytan. Insidan känner en längtan för något mer.

För det första, komplexa varelser behöver en partner för att kunna dela sina innersta tankar. Tegazvin har många kompisar men ingen bästa kompis vilket alla behöver. Annars kan tyngden från hans ångest ta över hans liv och hans förmåga att sprida glädje försvinna. Detta skulle påverka hela skolan.

Kärlek det absolut viktigaste i livet. Den bubblande och sprudlande känslan är obeskrivlig, härlig och vacker. Kärlek är något som alla borde få uppleva. Något som Tegazvin borde få uppleva. Som Bo Grapenskog en gång skrev;

“Allt för kärleken där vi kan växa till något stort

Vi lever för den sanna kärleken, det har vi alltid gjort

Bland vardagens bekymmer ser vi en ljus horisont

Kärleken är fastankrad, absolut ingen kameleont”

Med en partner i sitt liv kan Tegazvin le ett leende som sträcker sig djupare än ytan. Ett genuint leende som kommer från djupet av hens hjärta. Ett leende som skulle lysa klarare och vackrare än alla stjärnor på himlen. I o med detta skulle Tegazvin attrahera fler elever till skolan och hen skulle även skapa ett bättre klimat på skolan. Tegazvin skulle alltså inte bara må bättre själv utan skapa en bättre skola.

För att avsluta, en komplex varelse som Tegazvin är behöver en partner att dela livet. En partner som hen kan dela sina tankar med. Tegazvin förtjänar att känna den ljuva känslan av kärlek. Vi värnar om Tegazvins känslor och därför anser vi att hen förtjänar att känna sig älskad.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *