Veckans horoskop

Stenbocken

Stenbocken

Stenbocken – Efter att du den senast tiden har haft fullt upp med allt är det nu dags att bara ta det lite lugnt och andas. Stanna hemma, sätt på någon bra film och kryp ner i soffan, det är där du vet att du egentligen vill vara. Ta denna vecka i akt och låt ingen förstöra ditt lugn.

Väduren

Väduren

Väduren – Varning! Du är nära att kollapsa av all ansträngning. Den senaste tiden har du haft mycket kring skolan eller jobbet och nu säger stjärnorna att det är dags för dig att sakta ner. Varför inte ta en dag som är fritt från måsten och bara slappna av. Efter allt jobb du har lagt ner den senaste tiden förtjänar du det och nej, du får inte mer saker att göra dagen efter, lita på stjärnorna, du har tid.

Lejonet

Lejonet

Lejonet – Vet du ditt schema? Vet du hur varje dag kommer att se ut? – Tråkigt! I och med att vårsolen börjar titta fram och temperaturen stiger vill du sträcka ut klorna och känna vinden i din man. Fastna inte vid det gamla vanliga, det är dags att vara spontan och äventyrlig nu. Varför inte göra det som du alltid velat men inte riktigt vågat? Dra med någon kompis och upptäck världen. Sätt dig på en buss du inte vet slutdestinationen till eller prata med någon främling. Vardagen är för strikt och det är dags att du ändrar på det!

Jungfrun

Jungfrun

Jungfrun – Känner du det där? Lukten, hörsen, synen, använd alla dina sinnen och se att våren står runt hörnet redo att smälta bort den sista snön vilken dag som helst. Vad är mer passande än att förälska sig i vårsolens strålar? Varför inte köpa en bukett rosor och gå runt på stan för att dela ut dem till olika människor, du vet aldrig vem du kommer att träffa härnäst och vad den personen kommer att ha för inverkan på ditt liv. Våga ta chanser och våga känna, genom att göra så kommer du att komma långt.

Vattumannen

Vattumannen

Vattumannen– Vad är tråkigare än att sitta och skriva högskoleprovet just nu? Jo, att vara hemma. Likt smältvattnet som rör sig i alla diken vill du röra på dig och komma härifrån. Omgivningen har sett likadan ut för lång tid för att det ska vara nyttigt. Åk därför ut i världen och upptäck nya platser. Det är på resande fot du trivs bäst. Om plånboken skriker i panik kan du resa runt i vårt fina land som vi kallar Sverige, billigare men lika effektivt.

Fiskarna

Fiskarna

Fiskarna – “Money, money, money. Must be funny. In the rich man’s world.” sjunger Abba och vet du vad? – Det är roligt, något som du känner till nu. Ditt liv känns som om det faller på plats, du har allt som du kan begära just nu och livet känns allmänt bra. För att fira detta kanske du ska resa bort någonstans, varför inte med din resglada kompis till vattuman?

Oxen

Oxen

Oxen – Blivit mycket soffhäng på senaste tiden? Eller har du flängt runt mycket hit och dit? Oavsett vilket så bör du se över din hälsa just nu. Se till att sova ordentligt om nätterna och skippa att kolla twitter-feeden en gång i minuten när klockan börjar närma sig två. Gå till Hemköp och frossa loss på frukt&grönt-avdelningen. Vem vet, du kanske till och med stöter på ditt livs kärlek bland citrusfrukterna, då det just nu tycks finnas mycket mer än pollen i luften!

Skorpionen

Skorpionen

Skorpionen – Nu är det en perfekt tid för dig att damma av Reebookdojorna som stått i garderoben sedan jul. Det där nyårslöftet om att börja träna mer, ge det ett försök och låt inget komma i din väg.  Du har energin som krävs för att springa ett Maratonlopp och motivationen att ta dig igenom Tour De France. Ut o rör på fläsket i vårsolen bara!

Kräftan

Kräftan

Kräftan – Framtiden ligger i dina tankar just nu. Försök att inte förvandlas till ett stressvrak, utan ta ett par djupa andetag och försök hugga tag i de möjligheter som finns. Drömutbildningen eller utbildningen ligger runt hörnet, se till att hitta det hörnet! Hugg fort och kör! Go go!!

Tvillingarna

Tvillingarna

Tvillingarna – Du är poppis i umgänget just nu! Du socialiserar som aldrig förr och tycks få alla omkring dig att bli lika glada. Fortsätt så, men glöm heller inte att andas mellan alla skivor, tepartyn och hemmafester. Helgen kommer att bli fab! Enjoy!

 

 

Skytten

Skytten

Skytten – Energimässigt är du okrossbar just nu och har du styrkan att ta dig an i princip vad som helst. Du är som en korsning mellan Pippi och en duracellkanin. Använd energin till att planera en festlig resa till helgen, du kanske kan hänga på en fisk eller vattuman? De tycks också vara exalterade på att utforska världens hörn. Är du sugen på lite romantik så kolla med dina vänner om de har ett hett tips.

 

 

Vågen

Vågen

Vågen – När mycket händer just nu har ditt kontrollbehov blivit större, du känner dig säker på dig själv när du har hela ditt liv under kontroll men glöm inte bort alla andra. Dina nära och kära behöver inte ha deras liv lika strukturerat som ditt är just nu. Tänk på vännerna och låt dem bestämma lite ibland.

 

Skribenter: Johanna Stockhaus och Kajsa Saare
Illustrationer: Albin Alvtegen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *