Veckans horoskop

Vill du veta hur din vecka kommer bli? Kolla in veckans horoskop!

 

Stenbocken

Stenbocken

Denna vecka kommer bli svår att ta sig igenom för dig, speciellt när det gäller arbete och studier. Du är trött, kanske på grund av sömnbrist eller så kan det vara vädret som påverkar ditt humör. Medan de omkring dig är på ett lekfullt humör, känner dig tyngd av utmaningarna du står inför.

Du tenderar att motsätta dig förslag på ett expandera eller spendera pengar, du föredrar att vara försiktig och bygga upp saker och ting steg för steg. Tidsplaner är din grej!

 

 

 

Vattumannen

Vattumannen

Ett möte du såg fram emot har blivit uppskjutet, men du ser det positiva i det. Nu kan du förbereda dig ännu bättre inför mötet!

Du har fått erbjudande till helgen som kan se lockande ut på ytan en du bör undersöka det noga, risken finns att du blir lurad om du inte ser upp.

Karriärutmaningar kan kännas tunga, och för egen del kan du ha en tendens att skapa negativa fantasier om vad som kommer bli. Dina vänner försöker motivera dig och hjälpa dig se från den ljusa sidan. Det kan vara bra för dig att leka med barn då de bidrar till en positiv och glädjefylld stämning. Lagom till helgen är du omvänd och på humör för att festa och ha kul.

 

Fiskarna

Fiskarna

Denna vecka kommer bjuda på möjligheter att ta ett ansvar på din arbetsplats. Detta är en möjlighet du inte vill missa om du har ambitioner att klättra i karriären eller utbildningen.

Du har en extra hög energi när det gäller arbete och studier.

Denna vecka kommer kunna bli berikande för dig, på såväl ett andligt som ett emotionellt plan. Du anar att en vändpunkt närmar sig inom hem- och familjeangelägenheter.

Din tur ser även ut att bli bättre än vanligt denna vecka, speciellt i helg.

 

 

Väduren

Väduren

Du har mål som kommer kunna nås om du anstränger dig lite extra.

Du har varit fokuserad på sociala sammanhang och strävat efter att göra din röst hörd i grupper och organisationer. Du har även fokuserat på lösningar till olika problem och under veckan får dina ansträngningar på ett socialt plan medvind. Veckan bjuder på stor social aktivitet.

Det känns särskilt bra att vänner som delar dina idéer och ideal är beredda att göra gemensam sak med dig. Vänskap kommer blomstra till helgen.

 

 

Oxen

Oxen

 

Du är på rätt plats vid rätt tillfällen den här veckan. Du tycker att du har haft lite otur på sistone, men den här veckan verkar du ha turen med dig på ett område, nämligen när det gäller kärlek. Du kommer träffa någon på ett oväntat ställe och intresset från den du träffar går inte att ta miste på. Det kan hända att du inte är lika intresserad, i alla fall till en början, men du har åtminstone möjligheten.

 

 

 

Tvillingarna

Tvillingarna

 

Ditt självförtroende är inte riktigt på topp under veckan och det verkar smitta av sig. Allt är inte lika svårt som det kan se ut, det är bara du som ser på det med lite för mörka glasögon just nu. Avsätt lite tid till att tänka positivt så kommer allt gå mycket lättare. Denna vecka är en underbar tid för vänskap och partnerskap.

 

 

 

Kräftan

Kräftan

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan ett besvär du trodde försvunnit kom tillbaka och göra sig påmind. du är trött på att du inte lyckats bli av med den och det kan få dig att tappa fokus på de positiva händelser under veckan. Du som söker en partner har en stor chans att förverkliga det denna vecka, tänk bara inte på dina egna besvär för mycket.

Detta är en vecka då du sannolikt känner dig positiv och optimistisk, du lyckas kommunicera på ett djupt plan med människorna som betyder något för dig.

 

 

Lejonet

Lejonet

Du kommer behöva sträcka ut en hand till vänner och partners under veckan. Det är en mycket utåtriktad tid för dig. Du kommer närmre de vänner du redan har.

Detta är en utmärkt tid för resor.

Det kvarstår dock ett eller annat att reda ut i förbindelse med hem- och familjelivet, kanske i synnerhet med din partner. Det nästa du kan göra nu är att vara beredd att kompromissa och ta ditt ansvar.

Försök även att hålla i pengarna under slutet av veckan, en vara du vill ha ser ut att kunna bli billigare om du bara väntar lite.

 

 

Jungfrun

Jungfrun

 

Det ser ut som om något ska flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kommer det kunna stärkas under veckan. Det verkar som om du kommer lägga märke till en del positiva karaktärsdrag du inte lagt märke till förut.

Under veckan ser livet lite lättare ut, stressnivåerna sjunker.

 

 

 

 

Vågen

Vågen

Du kan känna tidsbrist, kanske är det din planering som just nu kör ihop sig. Men kom ihåg att det är du som skapar din tidsbrist och inte någon annan. Socialt sett kan du se fram emot en mycket tillfredsställande vecka, nu till helgen kan det mycket väl finnas något att fira, eller åtminstone fester att gå på. Allt som rör vänskap och kärlek gynnas nu, men försök hålla utgifterna på en rimlig nivå.

 

 

 

 

Skorpionen

Skorpionen

I mitten av denna vecka kan du träffa en person du börjar tycka väldigt mycket om. Ni matchar varandra på alla plan och intresset verkar ömsesidigt. Det är en trevlig upplevelse om du är singel men kan orsaka tankar av tvivel för dig som är i ett förhållande.

Produktiva diskussioner kommer äga rum, spännande och givande samtal erbjuder inspiration, samtidigt som de öppnar upp för att du ska kunna utforska emotionella ting.

 

 

 

Skytten

Skytten

 

Under veckodagarna händer inget utöver det vanliga, men till helgen måste du se upp med vad du säger. Det finns en risk att du avslöjar en väns hemlighet om du inte håller tungan rätt i mun. Helgen kan bjuda på en del spänning i kärlek.

 

 

 

 

 

Skribent: Emelie Enblom
Illustrationer: Albin Alvtegen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *