På fredag vankas en av skolans mest efterlängtade och väsentliga traditioner- Tegmyset! År efter år, den sista fredagen innan höstlovet förvandlas skolan under eftermiddagen till en enda stor myshörna. På fredag kommer förra årets succé, lärartävlingen “vem vet mest?” hållas för andra året i rad, klockan 13 i LO. Elevkårens ordförande Erik Hollmann kommenterar:

 

“Förra året var det runt 70 personer i publiken till tävlingen och stämningen var på topp och vi siktar på samma resultat även i år! Detta är något ni absolut inte vill missa!”

Utöver tävlingen kommer även den nya ljustavlan avtäckas- fotografen Emelie Silvén kommer att vara på plats, detta sker klockan 12.15 i KH. Sist men absolut inte minst anordnas även ett alternativ för dig som föredrar ett lite lugnare tegmys med mindre människor i bio 9. Där kommer Theodor Welander att bjuda på en krypande skräckfilm vid klockan 13, det vill säga samtidigt som tävlingen pågår i LO.

 

Tegmyset anordnas av Täby Enskildas Elevkår och äger alltså rum efter checkpointförmiddagen som såklart ska uppmärksammas även den! Det bjuds på lunch i vanlig ordning, denna underbara fredag/checkpoint/tegmys dag blir det i form av KORV MED BRÖD!! Det är en *mysig* tradition där vi elever på skolan får en chans att fira in lovet tillsammans och även det faktum att vi klarat av den längsta sammanhängande perioden utan ledighet från skolan under hela läsåret(!!!) Vi är bäst!<3

Skribent: Nike Drakenberg

Fotograf: Nike Drakenberg 

Omslagsbild: pixabay.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.