Nu har höstterminen startat och med det kommer också det kalla vädret och det efterlängtade höstmodet. 

Vet du inte vad du ska ha på dig i höst? Tegazine got you!

Enligt tidningen Damernas värld så är dessa fem de största hösttrenderna för 2019 oversize hoodies, blazer/kavajer, större boots, baggy jeans och furry bucket hats. Det vi ser börjar bli trendigt är att vi skippar det tighta modet och börjar luta oss tillbaka till 90-talet med stora jeans, starka färger och roliga kombinationer.

Oversized hoodies är för alla, sätt bara på dig en i din favoritfärg eller mönster så är du med på modetåget.

Tröja från: Nelly.com

Blazer/kavaj är för den som gillar att se proper ut men ändå ha ett plagg man både kan klä upp men även klä ner. Para den med en oversized hoodie, baggy jeans och ett par Dr martens så är outfiten klar för skolan. 

Blazer från: Nakd.com

Större boots är för den som inte vill frysa under höst och vinter men som man även kan ha på sommaren och våren till en söt sommarklänning eller ett par shorts. Vill du bli redo för hösten med ett par större boots? Sätt på dig ett par raggsockor innan du kliver in i bootsen och du är good to go! 

Dr martens från: Zalando.se

Baggy jeans? Många säger ja och många säger nej till den trenden. Men det är både skönt, snyggt och kan komma i många olika stilar som straight fit, mom jeans eller boyfriend jeans. Kör!

Jeans från: Weekday.com

Även buckethats har varit en fram och tillbaka trend under tiderna, men nu piffar vi till den med lite päls! Hur mysigt på hösten? Och varför inte skippa mössan på vintern, köp en furry buckethat istället. 

Buckethat från: Zalando.com

Enligt en enkät har elever och lärare på Täby enskilda fått rösta på vilken den största hösttrenden på teg är, och det plagget som har fått mest röster med 45% är oversized hoodies, på andra plats kommer större boots med 22,3 %. På sista plats kom tyvärr furry buckethats, något vi kanske ska ändra på?

Med denna artikel hoppas vi på tegazine att just du som läser detta ska ha fått inspiration till att få en mysig men modemedveten höst!

Skribent: Nora Henriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.