Nej, du kollade inte fel i kalendern, det är alla hjärtans dag idag. Vissa är mer taggade än andra, men dagen kan bli bra oavsett hur du känner inför den. Varför inte ta hand om dig själv, eller utnyttja alla reapriser? Tegazine presenterar här 7 tips på hur du överlever alternativt lever på alla hjärtans dag.

?  Billigt godis. Några dagar efter alla hjärtans dag reas allt kärleksgodis ut! Bege dig till närmsta matvarubutik och köp det limiterade utbudet av snask som enbart uppenbarar sig en gång per år!

?  Barrunda med frieri på varje bar. Har du en partner kan du passa på att utnyttja detta och få gratis dryck. Gå till en bar och bestäm att nån av er friar (OBS! Båda måste veta om att detta är på skämt). Se till att bartendern ser er och hoppas på det bästa. Är du inte intresserad av drinkar kan du prova samma strategi på en restaurang och hoppas på gratis efterrätt.

? Jobba. Har du inga planer för dagen? Se till att ta ett extrapass på jobbet! Det är inte så många som vill jobba på alla hjärtans dag. Chansen är dessutom stor att par som vill imponera på varandra lämnar mycket dricks (om du jobbar inom restaurang dvs).

?  Alla hjärtans dag-rea. Nästan varenda onlinebutik har någon typ av alla hjärtans dag-rea, treat yourself and save some cash!

?  Våga vägra valentine’s. Hatar du alla hjärtans dag? Passa på att fira lillördag med dina kompisar, eller fortsätt fira fettisdagen (som var igår) och ät en semla.

?  Show some love. Kom ihåg att dagen inte nödvändigtvis handlar om romantik utan snarare om kärlek i alla dess former! Det viktiga är att du “firar” dagen med dom/den du tycker om, och det spelar faktiskt ingen roll om det är en partner, din katt eller dig själv.

?  Be mine. Eftersom vi på Tegazine är stora fan av memes så har vi självklart inte missat “ be mine”-filtret på snapchat. Ladda ner filtret via länken här och skicka en video till någon du vill visa lite extra uppskattning! 

Roses are red, violets are blue, remember to always, ALWAYS love you ?

Glad Alla Hjärtans Dag önskar Tegazine!

Skribenter: Wilma Tagesson & Elin Åmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.