Snart drar studentskivorna igång och fyller vardagens annars trista kvällar! För att hjälpa dig att hitta rätt bland vimlet av skivor har vi nu gjort en lista av alla Täby Enskildas skivor där varje klass har fått chansen att marknadsföra sig själva. Håll i studentmössorna för nu är det fullt ös som gäller!

Klass: EK3
Datum: 18/3
Plats: Klubb blå
Tema: Kom som första bokstaven i ditt namn.
Pris: 120 kr
Vad är det som gör er skiva speciell: Vi är där och därför är den speciell för oss. Vi skiter i om andra tycker den är det.

Klass: EM3A
Datum: 25/3
Plats: Klubb NU
Tema: Nostalgi
Pris: 130 kr
Vad är det som gör eran skiva speciell: GO HARD OR GO HOME.

Klass: EM3B
Datum: 2/4
Plats: Kristall
Tema: Film- och sitcom
Pris: 130 kr
Vad är det som gör er skiva speciell: För att vi är bäst!

Klass: N3
Datum: 15/5
Plats: Livingroom
Tema: Entropi (kaos)
Pris: 110 kr
Vad är det som gör er skiva speciell: Anledningen till att just du ska komma på vår skiva är för att du inte vill missa chansen för kanske sista skivan på året, så be there. Temat är Entropi (naturvetenskapligt begrepp på kaos) så kom dit med din definition av det. Kanske har du ett hästhuvud, en regnbågsfärgad onepiece, en grön peruk, eller en asfrän lampskärm som du alltid velat ha som kjol? Eller varför inte komma som Miley Cyrus? Lagom kaos på den! Hur som helst ska du komma!

Klass: S3A
Datum: 30/3
Plats: Victoria
Tema: American party
Pris: 120 kr
Vad är det som gör er skiva speciell: S3a:s American Party is the party you do not want to miss! Temat ger utrymme för din vildaste fantasi med alla dess vinklar och möjligheter. Lokalen ligger centralt i Stockholms vackra Kungsträdgård och med kvällens värdar kan du förvänta dig många skratt, mycket dans, goda minnen och några steg närmare studenten!

Klass: S3B
Datum: 19/3
Plats: Ett ställe (Södermalm)
Tema: Decennier
Pris: 130 kr
Vad är det som gör er skiva speciell: Vi har TEG:s första skiva för våren! Vi är en vinnarklass och har dominerat på klassutmaningar, spökboll och TEG-dagar. En vinnarklass är ett vinnande koncept och därmed kommer vi ha en vinnande skiva!

Klass: S3C
Datum: 6/4
Plats: Ett ställe (Södermalm)
Tema: Bandnamn
Pris: 130 kr
Vad är det som gör er skiva speciell: Lite finare, lite bättre…

 

Skribenter: Louise Gutenberg & Hanna Tillas
Foto: Fabric, public domain, wikimedia commons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.