Är du orolig för alla hjärtans dag? Du kan vara lugn, eller kan du? Tegazine har tagit kontakt med TEG-andarna som spått i stjärnorna och avgjort ditt öde. Är detta året du äntligen hittar din själsfrände, hittar stora godisgömman eller ännu en gång får ditt hjärta krossat? Vi har svaren!

Väduren (Aries) 21 mars – 19 april

Som vädur har du en flammande personlighet, är inte rädd för att ta risker och kan älska passionerat. Ibland kan det gynna dig, men inte under denna alla hjärtans dag. Du kommer att träffa någon du tror är den rätta, men förblindad av din kärlek märker du inte alla red flags personen har och det kommer att bli ditt största fall. Var mer försiktig och se upp för varningsflaggorna!

Oxen (Taurus) 20 april – 20 maj

Du som är oxe är envis och vill inte gärna ändra dina planer. På alla hjärtans dag kommer någon att bjuda dig på dejt, men det krockar med din PFL-tid och du får beslutsångest. TEG-andarna har beslutat åt dig! Din dejt kommer leda till något mycket positivt och du kommer inte ångra dig om du går! Du har trots allt ett gott hjärta och känner dig mer redo än någonsin att ge din kärlek till någon. 

Tvillingarna (Gemini) 21 maj – 20 juni

Som tvilling har du en stor kärlek för dig själv och tycker inte att någon förtjänar dig, i alla fall inte någon på töntiga TEG (Hallå, vad säger du? Det är ingen TEG-anda!). Enligt dig är kärlek överskattat. Du spenderar hellre din tid genom att titta på en episk film efter att ha köpt godis hos Ghamar. Visa din uppskattning mot dina vänner istället och skriv något fint om dem på Valentinväggen eller ha en fin Galentines-brunch tillsammans. Sprid platonisk kärlek! 

Kräftan (Cancer) 21 juni – 22 juli

Som kräfta har du svårt att släppa in människor, men när du väl har gjort det blir du lojal och kärleksfull. Lyckas du med det blir din alla hjärtans dag den dag du alltid drömt om. Kanske får du en teddybjörn, en chokladask eller en bukett rosor? Denna dag kan du förvänta dig en romantisk lunch i Bistro Bentley med ljus och en person som gör ditt hjärta helt. Var inte rädd för att visa dig sårbar för dem du älskar och du kan få en riktigt romantisk dag. 

Lejonet (Leo) 23 juli – 22 augusti 

Som lejon är du lojal och älskar att visa din uppskattning och kärlek mot folk genom att göra genomtänkta gester. Innerst inne älskar du det också och förväntar dig samma sak av människor i din omgivning. Men denna alla hjärtans dag kommer bli en besvikelse: du överöser andra med så mycket att de helt enkelt glömmer bort dig. Så tänk på att unna dig själv något du länge velat ha eller göra. Self love is key!

Jungfrun (Virgo) 23 augusti – 22 september

Du är logisk och rationell. Alla hjärtans dag är endast en dag påhittad av kommersiella skäl som leder till överkonsumtion och förespråkar att du inte kan leva ett fulländat liv utan en partner. Den 14 februari är bara en dag som alla andra. Istället för att spendera pengar på rosor och choklad, donera dem till något som faktiskt är viktigt! #SaveTheTurtles

Vågen (Libra) 23 september – 22 oktober

Personer som är vågen älskar symmetri och balans. Din perfektionism kan få dina romantiska gester att verka överansträngda och påtvingade. Ibland är det viktigare att det blir personligt och autentiskt. Försök därför denna dag att vara mer spontan och släppa dina krav på dig och andra människor, även på de irriterande stolarna i Bistro Bentley. Ingen är felfri, inte ens du. 

Skorpionen (Scorpio) 23 oktober – 21 november

Skorpioner är mystiska och känner sig ofta missförstådda och ensamma. Du suktar efter någon som du kan dela allt med och som förstår dig för den du är. Ditt crush, som du egentligen bara stöter på i korridoren vid 20-salarna, är inte så speciell som bilden du skapat i ditt huvud och kommer att göra dig besviken. Sluta pressa dig till att hitta någon. Din tid kommer, men inte just nu.

Skytten (Sagittarius) 22 november – 21 december

Du är intellektuell och har god människouppfattning. Därför kommer många att komma till dig för kärleksråd på alla hjärtans dag. Dela med dig av din talang att kunna genomskåda människors sanna intentioner. Du samlar också ihop ett gäng under lunchen och låter alla veta dina åsikter om skolans klassincest-par. Trots ditt förnuft älskar du gossip. With great power comes great responsibility!

Stenbocken (Capricorn) 22 december – 19 januari

Du gillar effektivitet och att få saker gjorda. Alla hjärtans dag passar inte in i ditt fullspäckade schema. Trots detta är denna alla hjärtans dag din turdag. Du kommer nämligen hitta massvis med geléhjärtan och choklad gömda/glömda. Kanske i en krukväxt i LO eller under en soffa i KH? Se det som ett tecken på att varva ned och spendera tid med dina vänner och dela med dig av ditt fynd, kanske även till någon speciell…

Vattumannen (Aquarius) 20 januari – 18 februari

Som vattuman älskar du att träffa nya människor och är mycket social. Därför uppmanar vi (TEG-andarna) dig att gå på kompisminglet som Din Kompis anordnar den 13 februari. Där kommer du hitta nya vänner som senare kommer utvecklas till något mer… På själva alla hjärtans dag kommer du sprida glädje bland alla runtomkring dig i skolan och det kommer att belöna dig stort i framtiden.

Fiskarna (Pisces) 19 februari – 20 mars

Under årets alla hjärtans dag är fiskarna TEG-andarnas favoriter. Fiskarnas generösa och empatiska hjärtan banar vägen för en fulländad romans full av passion. Om du redan är i en relation är det nu den kommer blomstra, och annars är det under denna dag du hittar den rätta. Tänk om man hade varit fisk…

Skribenter: Selma Ekstedt Lövehagen och Hedda Legelius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.