Ghamar, hon som jobbar i vår cafeteria på teg är bland den mest vänliga och söta människan som man kan hitta. Hon finns här för oss och läker våra sår som våra lärare skurit upp. “En Nocco tack… tack så mycket” är kanske de få orden många utbyter med Ghamar. Men vad vet vi egentligen om henne? Vad är hennes hemlighet? Kära tegazine-läsare det är här vi kommer in i matchen. Vi har begett oss ut i fält och kommunicerat, något som många inte gör. 

Berätta hur en vanlig dag ser ut för dig! Bor du själv? Vad är det första du gör när du kommer hem och vad är det sista du gör innan du lägger dig?

Ja, jag bor själv. När jag kommer hem brukar jag duscha och dricka en kopp te för att slappna av. Sedan brukar jag kolla lite på nyheter och sociala medier. Det sista jag gör är att gå till sängen och titta på tv tills jag somnar.

Nu är det dags att du avslöjar din hemlighet! Är du tegs egna Batman?

Haha, nej det är jag verkligen inte. Varken Batman eller någon annan superhjälte. Jag älskar mitt jobb att vara på skolan och träffa alla er härliga och snälla ungdomarna. Det är bara toppen!

Du måste vara ett proffs på godis! Vad har du i din godispåse? Vad är ditt favoritgodis?

Jag vet inte riktigt. Jag själv är diabetiker och äter inte godis så mycket, men jag har en favorit och det är Big kolaskruv. Men lakrits som är saltad är inte min favorit.

Du har jobbat här länge, man kan nästan säga att du är en veteran! Då måste du ha koll. Tycker du att det är en skillnad på elever från de olika programmen och vad de köper? 

Ja det stämmer, jag har jobbat här länge. Men jag har inte koll på elevernas program. Däremot jag känner många och vet vad de tycker mest om och vad de köper.

Har du några tips inför framtiden för hur man blir så cool som du?

Några tips till er: var snälla mot varandra, se varandra och ta hand om varandra. Då är ni coola.

Dessa ord av Ghamar värmde våra hjärtan tusen gånger mer än känslan när man hittar ett ledigt grupprum på TT. Men trots att Ghamar inte tyckte att hon var tegs egna superhjälte kommer hon alltid vara det för oss. Tack Ghamar att du ville vara med på denna intervju! 


Bli inte ledsen att du har läst klart denna artikel för inom en snar framtid kommer vår rektor Pers hemlighet att avslöjas.

Skribent: Selma Ekstedt Lövehagen och Lea Nordling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.