Kära läsare, kära elever och kära lärare, vi på Tegazine hoppas att ni har fått en bra start på terminen och vi vill passa på att berätta att även vi är i full gång igen.

Kurserna som skriver tidningen heter textkommunikation samt skrivande och är båda individuella val för årskurs 3. I år består den nya redaktionen av 13 medlemmar och vi är: Liv, Josefine, Nora, Linn, Tindra, Lina, Emma, Wiktoria, Hanna, Elsa, Julia, Zelma och jag, Josephine. 

Löpande under året kommer vi att bjuda på mycket spännande läsning och vi hoppas att ni är lika taggade på att läsa dem som vi är att skriva dem. Dela gärna Tegazine med alla du känner, kompisarna, pappa, mormor eller kusinen.

Checka gärna in vår Instagram, där vi heter Tegazine och när du ändå är där, give us a follow! På vår Instagram kommer vi att uppdatera när varje artikel släpps samt info kring tävlingar och events som vi kommer att hålla i. Det kan faktiskt bli något läskigt Tegazine-event när vi närmar oss Halloween…stay tuned. 

Men om det inte vore nog har vi även Snapchat, där heter vi också Tegazine, så lägg gärna till oss där med. Med det sagt så önskar vi er en zvinbra vecka så ses vi i nästa artikel! ??

av admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.