Ja du hörde rätt! TEG har genom tiderna varit ett hem för flertalet nutida kändisar vilka du säkert också känner igen eller t.o.m har sett strosa runt i korridorerna? Här nedanför följer en lista på TEG:s egna Hollywoodstjärnor och vart livet efter gymnasiet ledde dem!

Psst… En bonus gömmer sig på slutet!

WILLIAM RINGSTRÖM ( Sune filmerna )

När gick han här: 2016-2019.

Program: Ekonomiprogrammet.

Hur han var i skolan: Han var väldigt avslappnad och schysst på många sätt, men även väldigt  ambitiös och mycket intresserad av ekonomi, och då särskilt aktier och sitt UF företag.

Vad gjorde han efter gymnasiet: Fortsätta med ekonomispåret och förmodligen vilja bli egen företagare då ekonomin var ett stort intresse. 

Vad han gör nu: Okänt.

HANNA ARDÉHN ( Största av allt – Netflix serie )

När gick hon här: 2012-2015.

Program: Samhällsprogrammet.

Hur var hon i skolan: Hon var extra duktig på historia och man la märke till henne då hon verkligen hade en egen stil.

Vad gjorde hon efter gymnasiet: Linköpings universitet för att plugga till psykolog samt började sin skådespelarkarriär i Netflix serien Störst av allt. 

Vad gör hon nu: Pluggar fortfarande kvar! 

SEIKE AKA LOUIE ( En av Yohios bandmedlemmar).

När gick han här: 2008-2011.

Program: Före detta tv-estetprogrammet.

Hur var han i skolan: Han var väldigt utlevande, energisk, bestämd, inriktad på att bli popstjärna samt extrem på många sätt. Även väldigt duktig på PR/marknadsföring. 

Vad gjorde han efter gymnasiet: Fortsatte att satsa på sin musikkarriär, skapade ett eget klädmärke och startade upp nya bandet Kerbera efter att det första bandet, Seremedy, upplösts 2013.  

Vad gör han nu: Han är artist i bandet Kerbera men jobbar även bakom kulisserna med musikindustrin, mest med artist coaching, design, foto och film ( filmning/redigering ). 

FREDRIK CUMLIN ( Vinnare av Genikampen 2015 )

När gick han här: 2013-2016.

Program: Naturprogrammet. 

Hur var han i skolan: Han var social och gillade att prata med andra lärare samt brukade hänga mycket i KK/på support och prata om matte/fysik med hans dåvarande lärare. 

Vad gjorde han efter gymnasiet: Han började läsa matematik på universitetet men tog även andra kurser som verkade intressanta som t.ex öken teori där han åkte till USA och kollade på olika öknar. Även under/efter gymnasietiden så fick han ett internship på Danske Bank och fick efter ett halvår anställning där. Därefter kom han in på KTH i inriktning civilingenjör i teknisk fysik där han är inne på sitt tredje år just nu. 

Vad gör han nu: Är mattelärare på skolan samt jobbar på ett e-företag i Stockholm, Desenio, som growth analyst!

Bonus: En av kändisarna jobbar faktiskt på skolan…. Personen är känd för att ha varit med i barnserien ‘’ Den vita stenen ‘’ som sändes första gången 1973. Och det är ingen mindre än… läraren Julia Hede Wilkens! 

Svar på Halloween Quizen!

1, 31 oktober

2, irland

3, Clown epidemin efter IT filmen, där personer klädde ut sig till clown och jagade folk.

4, Ted Bundy

5, Fredagen den 13

6, GurkaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.